OPA SNOW




UPDATE
- 26/11/2013- READY STOCK !

OPA SNOW KINI BERADA DIPASARAN KAMI!!







HARGA PR0MOSI HANYA RM90
HARGA ASAL RM110 

BUY 2  FREE 1 

SMS/WHATSAPP KE 0173186428

OPA SNOW bukan krim atau gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke bawah lapisan kulit, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam hanya 15 minit! Rasai penyerapan serta merta tanpa sebarang kesan sampingan yang merosakkan kulit.





SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKAN OPA SNOW?

- Mereka yang sudah cuba pelbagai supplement dan krim/losyen kurus tapi semuanya sia-sia.
- Mereka yang tidak suka bersenam dan berdiet, tetapi mahu menghilangan lemak dengan mudah.
- Mereka yang meragui produk menguruskan badan dan mahukan konsep yang lebih sihat.
- Mereka yang sentiasa sibuk dengan kerjaya. OPA SNOW boleh membakar lemak dengan mudah walaupun dengan memakai pakaian yang bergaya, boleh dibawa ke mana sahaja dan hasilnya anda akan mendapat bentuk badan yang langsing dan menawan!
- Mereka yang mempunyai berat badan berlebihan akibat tekanan kerja, gaya hidup yang tidak sihat, makan berlebihan serta berpenyakit (yang menghalang pengambilan suppliment kurus lain seperti sakit jantung, darah tinggi dan diabetes)
- Ibu dalam pantang selepas melahirkan anak. OPA SNOW akan menghilangkan selulit atau kesan kulit kendur/regangan serta menghilangkan lebihan lemak yang tidak diingini.
- Mereka yamg alami pertambahan berat badan apabila usia meningkat (30-40 tahun), disebabkan penurunan kadar metabolisma yang ketara. Kepada mereka yang mempunyai kesedaran yang tinggi, OPA SNOW boleh membantu membakar lemak di bahagian tertentu seterusnya dapat menjaga kesihatan yang baik.

KEHEBATAN OPA SNOW:

A) Teknologi Korea yang dipercayai
- direka oleh lebih daripada 30 pakar-pakar dari Seoul International Research Pelangsingan, menjalani penyelidikan meluas 4 tahun untuk mencipta karya akhir ini. OPA SNOW adalah produk revolusi menghasilkan keberkesanan badan yang tinggi dan semulajadi serta selamat untuk digunakan, terbukti dengan hasil menakjubkan dengan kehilangan lemak yang luar biasa.

Beribu-ribu Eksperimen, Beribu-ribu memuji
- OPA SNOW telah terbukti berkesan oleh beribu sukarelawan dan pengguna melalui pencapaian yang cemerlang 97.53% kadar kejayaan.

C) Produk Pelangsingan khusus untuk warga Asia
- OPA SNOW dikaji dan dibangunkan berdasarkan diet Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi, hanya menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Ia tidak menghasilkan kesan sampingan seperti anoreksia, pening dan muntah-muntah. produk pelangsingan terpuji layak untuk pengguna Asia yang alami masalah obesiti!






TESTIMONI







46 comments:

  1. pm saya untuk harga borong n dropship, tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk dropship, boleh hubungi saya 014-8271000 @ 010-7771000

      Delete
  2. Buat masa ni kita tak buka untuk droship
    Harga Untuk Dealer/Borong Felinna Inchloss
    10-19 Botol - RM50/Sebotol
    20-29 Botol - RM45/Sebotol
    30 dan ke atas - RM40/Sebotol
    FREE POSTAGE :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul ke kalau mik borong free postage jgk? Sbb before ni sy tnye dye de cas postage

      Delete
    2. yup mmg free postage ke semenanjung sahaja dan dpt free gift sabun susu kambing :)

      Delete
  3. skrg.. harga borong 2 still same erk?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Syarat untuk jadi pengedar hanya perlu membuat belian min 10 botol layak dapt harga borong :)

      Delete
  5. Replies
    1. Tak , sbb flyer buat masa ni tak ada stok :)

      Delete
  6. pm utk borong 200 unit..ajshoppersz@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  7. a'kum,saya nak tanya kalau saya beli 10 botol dapat harga borong berapa dan ada dikenakan cas penghantaran tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. W`salam , yup beli 10 botol dpt harga borong RM50 sebotol free postage semenanjung dan free 10 sabun susu kambing :)

      Delete
  8. hye boleh email untuk jd dealer or utk borong?tq
    nur_farrahanie@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. pm tuk borong 100 unit..ke sabah..lanszeroseven@gmail.com..

    ReplyDelete
  10. salam.. nak tau berapa kalau nak beli 100 ke atas? sms @ whatsapp 011 1561 7464 tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  11. ade stok x untuk vit c n felinna lotion?

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Harga Untuk Dealer/Borong PMCVC
      10-19 pcs - RM60/Sekotak
      20-39 pcs - RM50/Sekotak
      40-59 pcs - RM45/Sekotak
      FREE POSTAGE SEMENANJUNG !

      Delete
  13. boleh email mcm mane nk jd dealer n beli borong... maximum nk kena beli untuk nk jd dealer.. tq. milaapy@gmail.com

    ReplyDelete
  14. salam,boleh email saye kalau nak order 10botol,serta postage charge ke sarawak. emizianaebon@gmail.com.
    THANK YOU...

    ReplyDelete
  15. salam..nak tnya.borong 10 botol incloss ke sabah termasuk postage berapa?dan srkiranya saya beli 10 automatik saya jadi agen ker?makasih;)..email saya dngn lbh details..my_boo_lover89@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. salam.. saya nak tanya betul ke free postage ? saya nak beli 30botol .. so total RM1200 SHJA ? postage free ?harap reply comment sye ya tq =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup free postage semenanjung ,30 botol RM1200 , free gift 30 sabun susu kambing :)

      Delete
  17. Salam. Boleh saya dapatkan sebutharga untuk 30 botol termasuk kos penghantaran ke Kota Kinabalu Sabah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dapat emailkan ke ndamajalndaluih@yahoo.com

      Delete
  18. Email kan sy.. Klu beli 10 botol dah jd agent ker

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau beli 10 dapt harga borong/pengedar :)

      Delete
  19. UNTUK MAKLUM BALAS YANG CEPAT BOLEH TERUS SMS/WhatsApp SAYA 017 318 6428 :)

    ReplyDelete
  20. Salam en fuad esk sy nk bli 10botol scara borong mcm mane ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. W`salam ,
      10 botol RM500 free postage semenanjung dan free gift 10 sabun susu kambing , Ni no acct Maybank Ahmad Fuad bin Rodzuan 164212310128 atau CIMB 05080097581528 Ahmad Fuad Bin Rodzuan lps bank in bgi nama dan almt ke 017 3186428 :)

      Delete
  21. pm saya cara guna dia boleh tak?

    ReplyDelete
  22. Assalam..boleh PM sy mcmna nk jd dealer? yg ni MLM ke? klu MLM boleh sy tau sistem yg mcmna?
    emailkan sy sekali harga tuk Felinna Inchloss & PMCVC tuk 10 unit..ini email sy..syapie22ck@gmail.com ...terima kasih ye :-)

    ReplyDelete
  23. SEBARANG PERTANYAAN SILA EMAIL SAYA fuad608@yahoo.com.my BUT BETTER SMS SAYA TERUS 017 3186428 :)

    ReplyDelete